Integritetspolicy & Cookies

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar Dina personuppgifter, därför behandlar vi dina personuppgifter med största respekt och enligt gällande lagar. Den här policyn beskriver hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter.

Tärnsjö Garveri AB (Org.nr. 556474-7797) är personuppgiftsansvariga och behandlingen sker i enlighet med dataskyddsförordningen.

När du kontaktar oss, prenumererar på nyhetsbrev, skapar eller konto eller genomför en beställning godkänner du våran behandling.

Vad en personuppgift är

Alla uppgifter som kan kopplas till en levande fysisk person är personuppgifter, exempelvis namn, adress, personnummer, e-postadress, telefonnummer, IP-adress, kundnummer.

Vilka personuppgifter vi samlar in

När du blir kund eller handlar av oss samlar vi in uppgifter du själv anger vid registrering eller köp som namn, adress, e-post och telefonnummer samt av oss automatiskt inhämtade eller genererade uppgifter som IP-adress, kundnummer och ordernummer. Dessa samlar vi in för att kunna fullfölja avtalet (exempelvis genomföra betalning och leverans), samt att fullfölja våra rättsliga förpliktelser.

När du tar kontakt med oss behandlar vi de uppgifter du ger oss för att kunna följa upp ärendet.

Hur vi använder personuppgifter

Fullfölja avtal

Vi använder personuppgifter för att fullfölja de avtal vi har ingått, det innebär att vi kan använda dessa uppgifter för att; identifiera kunder, hantera beställningar, betalningar, fakturering, leverans samt för att erbjuda kundtjänst genom att svara på frågor, ta emot synpunkter och hantera reklamationer.

Svara på frågor

Vi använder de uppgifter vi får om en person som inte är kund hör av sig för att exempelvis svara på frågor eller ge information före ett köp.

Marknadsföring

Om du ger ditt samtycke kan vi använda dina uppgifter för att skicka marknadsföring i form E-postutskick om våra produkter och tjänster. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst genom att klicka på avanmälningslänken i e-postutskicken eller kontakta vår kundtjänst.

Vi kommer inte dela dina uppgifter med någon obehörig eller sälja dem till någon.

Hur vi delar personuppgifter

Betalningslösningar

När du handlar i webbutiken delar vi dina uppgifter med Klarna, de kommer samla in uppgifter om dig och dit köp i samband med betalning. Klarna är ansvariga för sin personuppgiftsbehandling. Läs Klarnas villkor för mer information.

Laglig grund: Fullfölja köpavtal.

Fraktbolag / Transporthanterare

När vi skickar varor till dig delar vi de uppgifter som behövs med transportbolag / transporthanterare för att kunna genomföre leveransen.

Laglig grund: Fullfölja köpavtal.

Marknadsföringstjänster

Vi använder en extern tjänst för att göra e-postutskick i marknadsföringssyfte, om du väljer att prenumerera på våra e-postutskick delar vi din e-postadress med de. Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken för att avbryta prenumerationen i ett utskick eller kontakta vår kundtjänst.

Laglig grund: Samtycke.

Besöksstatistik

Vi samlar in information om hur våra besökare använder våran sida för att se hur den används och hur vi kan förbättra den. Det görs med en 3:e-partstjänst och cookies. IP-adresser anonymiseras och vi kan inte se specifika kunders aktiviteter.

Laglig grund: Intresseavvägning.

Inbäddat innehåll

På delar av sidan har vi innehåll från 3:e part inbäddat, exempelvis videoklipp från YouTube och Vimeo eller innehåll från sociala medier. Ursprungssidan kan komma åt sina egna cookies på de sidor deras innehåll är inbäddat. Dem är ansvariga för den data de samlar in och sin personuppgiftsbehandling.

Vi kan även dela dina uppgifter med en potentiell köpare om hela eller delar av verksamheten skulle säljas eller vid en sammanslagning

Så länge sparar vi personuppgifter

Vi lagrar dina uppgifter för dess dokumenterade syften så länge vi har en pågående relation eller en rättslig grund, exempelvis för att vi behöver dem för att fullfölja rättsliga förpliktelser och avtal, erbjuda kundtjänst, eller att du gar gett ditt samtycke.

Vi har löpande rutiner för att rensa uppgifter som inte längre behövs och försöker minska lagringstiden i den mån vi kan.

Om du har gett ditt samtycke hanterar vi dina uppgifter tills dess att du återkallar samtycket.

Som webbutikskund raderas ditt konto efter 3 år sen din senaste inloggning.

Uppgifter som vi behöver för att kunna erbjuda en bra kundtjänst med reklamationer och rådgivning om våra produkter och tjänster samt för att efterleva bokföringslagen lagras i upp till 15 år.

Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi har vidtagit lämpliga åtgärder mot förlust, missbruk samt obehörig åtkomst av dina uppgifter. Vi har begränsat tillgången till personuppgifter till dem som behöver behandla personuppgifter. Dem vi delar personuppgifter med behandlar de bara för vår räkning och för de syften vi har angivit.

Vi använder industristandarder för att skydda dina uppgifter i samband med lagring, behandling och överföring , bland annat genom kryptering, hashing och tvåfaktorinloggning.

Du bestämmer över dina personuppgifter

Dina personuppgifter är just dina, därför har du rätt att ta del av de, radera eller rätta ofullständiga, felaktiga, eller irrelevanta uppgifter.

Vissa uppgifter kan du se och ändra själv i webbutiken genom gå till sidan Mitt konto.

Du kan även skicka en skriftlig begäran med:

  • Vilken åtgärd du önskar (utdrag, radering, ändring), specificera så bra du kan för en snabbare hantering.
  • Personnummer
  • Den e-postadress du har använt i din kontakt med oss
  • Underskrift

Skicka din begäran till:
Tärnsjö Garveri AB
Dataskyddsombudet
740 45 Tärnsjö

Vi kommer svara på din begäran med de uppgifter du har begärt eller bekräftelse av radering eller ändring med brev till din folkbokföringsadress. Vi kommer behandla din begäran utan onödigt dröjsmål.

Om du vill avbryta prenumerationen på e-postutskick kan du när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken för att avbryta prenumerationen i ett utskick eller kontakta vår kundtjänst.

Om vi har behandlat dina personuppgifter på ett olagligt sätt har du rätt att begära skadestånd.

Alla uppgifter kan inte alltid raderas. Vissa uppgifter måste vi lagra för att följa lagar exempelvis bokföringslagen, vi måste även lagra vissa uppgifter för att efterfölja avtalen med våra kunder, exempelvis för att kunna hantera reklamationer.

Cookies

Vi använder cookies på vår webbplats, cookies innehåller information som hjälper oss erbjuda bra service till våra kunder och för att förbättra webbsidan. Bara den webbsida som skapat en cookie kan läsa den senare.

Du kan välja om du vill tillåta kakor som inte är nödvändiga för sidans funktion.

Typer av cookies

Det finns permanenta cookies som lagras tills en viss tid löpt ut, dessa cookies lagras som en fil på besökarens enhet och kan exempelvis lagra information mellan besök.

Sessionscookies lagras en kort tid. De raderas automatiskt av webbläsaren, oftast när den avslutas eller du stänger en webbsida.

Cookies från tredje part

Vi har vissa funktioner på sidan som gör det möjligt för tredje part att skriva och läsa cookies. Tredje part är ansvariga gör sin insamling och och behandling av uppgifter, vi har inte tillgång till den data tredje part samlar in.

Vi använder Google Analytics för att samla in information om hur våra besökare använder våran webbplats så vi kan förbättra den och göra den lättare att hitta på. Google Analytics låter oss se insamlad data i ett sammanställt och aggregerat sätt.

Vi har inbäddat innehåll på våran webbplats, videoklipp och innehåll från sociala medier, dem som levererar inbäddat innehåll kan skriva och läsa sina egna cookies.

Lista över cookies

WooCommerce

Functional

Användning

Vi använder WooCommerce för webshop management. Läs mer

Delar data

Dessa uppgifter delas inte med tredje part.

Functional

Namn
Löper ut
session
Funktion
Store items in shopping cart
Namn
Löper ut
session
Funktion
Store performed actions on the website
Namn
Löper ut
persistent
Funktion

Google Analytics

Statistics

Användning

Vi använder Google Analytics för website statistics. Läs mer

Delar data

För mer information, läs Google Analytics sekretesspolicy.

Statistics

Namn
Löper ut
2 years
Funktion
Store and count pageviews
Namn
Löper ut
1 day
Funktion
Store and count pageviews

JetPack

Statistics, Functional

Användning

Vi använder JetPack för advertising. Läs mer

Delar data

För mer information, läs JetPack sekretesspolicy.

Statistics

Namn
Löper ut
1 year
Funktion
Store referrer ID's
Namn
Löper ut
3 days
Funktion

Functional

Namn
Löper ut
session
Funktion
Provide functions across pages

WPML

Functional

Användning

Vi använder WPML för locale management. Läs mer

Delar data

Dessa uppgifter delas inte med tredje part.

Functional

Namn
Löper ut
1 day
Funktion
Store language settings

GDPR Cookie Consent

Functional

Användning

Vi använder GDPR Cookie Consent för cookie consent management. Läs mer

Delar data

Dessa uppgifter delas inte med tredje part.

Functional

Namn
Löper ut
session
Funktion
Read if cookies can be placed
Namn
Löper ut
session
Funktion
Read if cookies can be placed

YouTube

Marketing/Tracking, Functional

Användning

Vi använder YouTube för video display. Läs mer

Delar data

För mer information, läs YouTube sekretesspolicy.

Marketing/Tracking

Namn
Löper ut
session
Funktion
Store location data
Namn
Löper ut
session
Funktion
Store and track interaction
Namn
Löper ut
8 months
Funktion
Store user preferences

Functional

Namn
Löper ut
6 months
Funktion
Provide bandwidth estimations

Instagram

Marketing/Tracking

Användning

Vi använder Instagram för display of recent social posts and/or social share buttons. Läs mer

Delar data

För mer information, läs Instagram sekretesspolicy.

Marketing/Tracking

Namn
Löper ut
1 year
Funktion
Store ad display frequency

Övrigt

Syfte under utredning

Användning

Delar data

Delning av data väntar på utredning

Syfte under utredning

Namn
_klarna_sdid_ch
Löper ut
Funktion
Namn
ku1-vid
Löper ut
Funktion
Namn
ku1-sid
Löper ut
Funktion
Namn
Löper ut
Funktion
Namn
cmplz_choice
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_policy_id
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_functional
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_statistics-anonymous
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_type
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
store_notice232d1f1005e2ef30b328a6eebf9d55f1
Löper ut
Funktion
Namn
cmplz_toggle_data_id_4
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_toggle_data_id_0
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplzFormValues
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_toggle_data_id_1
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplzDashboardDefaultsSet
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_layout
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_toggle_data_id_2
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_toggle_data_id_3
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
wp-api-schema-modelhttps://tarnsjogarveri.com/wp-json/wp/v2/
Löper ut
Funktion
Namn
tk_qs
Löper ut
Funktion
Namn
wp-api-schema-modelhttps://tarnsjogarveri.com/sv/wp-json/wp/v2/
Löper ut
Funktion
Namn
PHPSESSID
Löper ut
Funktion
Namn
cmplz_statistics
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_marketing
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_preferences
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
cmplz_consent_status
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
_gat_gtag_UA_39909026_3
Löper ut
Funktion
Namn
wf-scan-issue-expanded-635
Löper ut
Funktion
Namn
jetpack_sso_nonce
Löper ut
Funktion
Namn
woocommerce_items_in_cart
Löper ut
Funktion
Namn
woocommerce_cart_hash
Löper ut
Funktion
Namn
jetpack_sso_original_request
Löper ut
Funktion
Namn
wc_cart_created
Löper ut
Funktion
Namn
wp-autosave-1
Löper ut
Funktion
Namn
explat-last-anon-id
Löper ut
Funktion
Namn
explat-last-anon-id-retrieval-time
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_test_experiment
Löper ut
Funktion
Namn
wp-saving-post
Löper ut
Funktion
Namn
fbv_close_buy_pro_dialog
Löper ut
Funktion
Namn
fbv_tree
Löper ut
Funktion
Namn
fbv_selected
Löper ut
Funktion
Namn
welaunch_current_tab
Löper ut
Funktion
Namn
welaunch_current_tab_get
Löper ut
Funktion
Namn
welaunch_current_tab_woocommerce_single_variations_options
Löper ut
Funktion
Namn
_wcml_dashboard_order_language
Löper ut
Funktion
Namn
qm-container-height
Löper ut
Funktion
Namn
qm-admin-container-pinned
Löper ut
Funktion
Namn
qm-front-container-pinned
Löper ut
Funktion
Namn
qm-container-width
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2col_2021_12
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2021_12
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2022_01
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2col_2022_01
Löper ut
Funktion
Namn
cmplz_banner-status
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
wp_lang
Löper ut
Funktion
Namn
continueReview
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2col_2022_02
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2022_03
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2col_2022_03
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2022_02
Löper ut
Funktion
Namn
cmplz_consented_services
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
wp-autosave-block-editor-post-8407
Löper ut
Funktion
Namn
tablesorter-savesort
Löper ut
Funktion
Namn
tusSupport
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2022_04
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2col_2022_04
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2col_2022_05
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression_headercard_2022_05
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_card
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_stacked
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_card_v2
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_stacked_v2
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_stacked_v3
Löper ut
Funktion
Namn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_card_v3
Löper ut
Funktion
Namn
cmplz_consenttype
Löper ut
365 dagar
Funktion
Namn
wf-scan-issue-expanded-909
Löper ut
Funktion
Namn
wf-scan-issue-expanded-898
Löper ut
Funktion
Namn
WP_PREFERENCES_USER_13
Löper ut
Funktion
Namn
WP_PREFERENCES_USER_1
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.87.0_modules::search-console::searchanalytics::d9b6587c22f3f55c02df448e5ce0d7d8
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.87.0_modules::analytics::report::dd1b7f41f9012e5795b74c34c9a963b0
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.87.0_modules::analytics::report::35afef2e0ab279b924390ec7631fa985
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.87.0_modules::analytics::report::577699028f60e27b2f62810116951623
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.87.0_modules::analytics::report::dcde902b2336c8289b613ea38daad563
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.87.0_modules::analytics::report::fbc19d7fb79ab94535c089cffc524c2d
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_XT7N8ZW1HQ
Löper ut
Funktion
Namn
_gat_gtag_UA_130569087_3
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.88.0_modules::analytics::report::58184ff76df6a3505d3cb2f32a11d8db
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.88.0_modules::analytics::report::43ce2512b1257873855f6d61a9a019a4
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.88.0_modules::search-console::searchanalytics::60d75c2295c655973fc5e7fa987a5412
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.88.0_modules::analytics::report::1e1623dabfd28fbcaef3f1c863d441dd
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.88.0_modules::analytics::report::7b4ecb28fd5f248920ca2be307181ae6
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.88.0_modules::analytics::report::567bca14994980b78c93757fcf60a16f
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::74ef7fdcc457b505833a5ac852d8025b
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::3744cd3a024c1b02d1723deb02942179
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::9318e0f073ba5b27751ef8b68d607f70
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::eef484fb606d16d67bb850f3b2c9e18d
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::46da6d31af7336cccebeba09d051f799
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::search-console::searchanalytics::29555bc91615f9b0499605f1a512f56b
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::a026fd792114722a199c3af75e9c3966
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::fc7011e5a73a8e485289e6a44c6beccb
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::9e2f55b6b9f4e91cf2b650b8f6ad764c
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::2b78cb2d12960a5cc849c0b8087d4bf1
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::0ade96df345f1ba3d068ae4356bbb9cc
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::3f24fd1c472c01f10d75abcebc1b0acf
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::search-console::searchanalytics::56efa84c1b56cee2dd69bfcd04c4bb1e
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.90.0_modules::analytics::report::f08ba3c5c396f7b84207584e69e170ee
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_cb53a212327ccc3bb5dd4941f047e16e_modules::analytics::report::b58a2b24c14660dd68
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_cb53a212327ccc3bb5dd4941f047e16e_modules::analytics::report::da54d68b5c9be93ae9
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_cb53a212327ccc3bb5dd4941f047e16e_modules::analytics::report::5cddd385de64849515
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_cb53a212327ccc3bb5dd4941f047e16e_modules::search-console::searchanalytics::dba2
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::analytics::report::e1627675648f59ad84
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::analytics::report::5b5d89e702dc293aa3
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::search-console::searchanalytics::e452
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::analytics::report::3982145d28d6e52b5f
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::analytics::report::d44edee0b149124697
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::analytics::report::984fa76947c6b89747
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.93.0_281842d9a6a495138dfa166678992ac8_modules::analytics::report::d69300b3466628d710
Löper ut
Funktion
Namn
customer-effort-score-exit-page
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::analytics::report::ef99a541043dd154da
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::analytics::report::8d084f6fcca2c20469
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::search-console::searchanalytics::0e3a
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::analytics::report::3c2511be0d02807e11
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::analytics::report::8ac11bb8ca40c9ce8e
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::analytics::report::e27e399ab2de0e7540
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.94.0_e7fcb0bc61ce3f53b441b7d365f16b3a_modules::analytics::report::8d4a6eeb93b10380bb
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.96.0_26a45e635ad0d78f37182c888a4579a4_modules::search-console::searchanalytics::4358
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.96.0_26a45e635ad0d78f37182c888a4579a4_modules::analytics::report::589d859df6193351f1
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.96.0_26a45e635ad0d78f37182c888a4579a4_modules::analytics::report::8302c2aa1ab762e690
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.96.0_26a45e635ad0d78f37182c888a4579a4_modules::analytics::report::4aebc48e63f9b083e6
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.96.0_26a45e635ad0d78f37182c888a4579a4_modules::analytics::report::e7a8a4619445dfaa94
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.98.0_2eafb7acc63e50bf598a812adf38a736_modules::analytics::report::e3b97f5f9b4a1aa2a1
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.98.0_2eafb7acc63e50bf598a812adf38a736_modules::analytics::report::450808ccd287475378
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.98.0_2eafb7acc63e50bf598a812adf38a736_modules::analytics::report::89917900e86f4b67b8
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.98.0_2eafb7acc63e50bf598a812adf38a736_modules::analytics::report::4689e280bc2f56f1a1
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.98.0_2eafb7acc63e50bf598a812adf38a736_modules::search-console::searchanalytics::1c2e
Löper ut
Funktion
Namn
jp-stats-last-tab
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::analytics::report::857c6eba01c6470c4
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::analytics::report::559e3d6fe63f87b86
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::analytics::report::6e26055b3201a6453
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::analytics::report::bcc5d8bcf7f94bc64
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::analytics::report::4cc262b66af9ff04b
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::search-console::searchanalytics::63e
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.103.0_59ce399831b77301280b791a9d0d1b4d_modules::analytics::report::8956fd97db6bdf595
Löper ut
Funktion
Namn
WP_PREFERENCES_USER_692
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::analytics::report::0a1af6260453b8d23
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::analytics::report::8b5d2886c615f72ec
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::analytics::report::74cfe1a6446fa3589
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::analytics::report::669da53073f3592e3
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::search-console::searchanalytics::ff8
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::analytics::report::109c4f0246a3b47db
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.104.0_59496144107bc9eb38f00b9f5fe0c109_modules::analytics::report::9d5c3d0bf7928fa71
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.106.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::9bc5ce52135c496ea
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.106.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::d1808cfd95e03aa8d
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.106.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::fb5ad9138fcfa6dbb
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.106.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::search-console::searchanalytics::6bb
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.106.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::cf15cebc3063b7b10
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.106.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::96aef66a91ff7ded9
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_EQDN3BWDSD
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::96aef66a91ff7ded9
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::search-console::searchanalytics::6bb
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::e7f2a2e62f4d12746
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::fb5ad9138fcfa6dbb
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::cf15cebc3063b7b10
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::9bc5ce52135c496ea
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::d1808cfd95e03aa8d
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::736fbf11dd8f2031e
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::81d063cc2abd8c8f0
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::4e78570414503c8f3
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::search-console::searchanalytics::09f
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::37e0509e21234a809
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::e56a3ba14f795ed6b
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::bd96b465cfb392ee7
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::dc50a751f8b0cf342
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::0cb41c0a525e61df4
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::4945d272e0102b1d0
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::search-console::searchanalytics::652
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::7d5c21940acd9dee6
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::4adf2c3aec4925b51
Löper ut
Funktion
Namn
googlesitekit_1.107.0_a5c30eec04257525dd796fdbcf0872a5_modules::analytics::report::d93ab2cdf2f6b1fdf
Löper ut
Funktion
Namn
phantom.contentScript.providerInjectionOptions.v1
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_6JX8G23SFZ
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_GDYMRC9EYE
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_ZT8W9M905W
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_54EMNBPYQK
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_X5KME64H61
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_SEJLBKDTX7
Löper ut
Funktion
Namn
_hjSessionUser_437009
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_0H7PSPTS0B
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_WWZLGSWC4R
Löper ut
Funktion
Namn
_gcl_au
Löper ut
Funktion
Namn
_uetvid
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_3B43L6NZ3P
Löper ut
Funktion
Namn
_clck
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_EDB932KN4V
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_ML9LRL2X2P
Löper ut
Funktion
Namn
_tt_enable_cookie
Löper ut
Funktion
Namn
_ttp
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_VC6D4VYE1Y
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_FKKNK4BYTQ
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_HHB570FK8B
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_EEEVH45WH6
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_4WQHED1Q9P
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_WVF8LX2TET
Löper ut
Funktion
Namn
_hjSessionUser_3562471
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_YHK1K3VCG7
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_BL1ELD1QPJ
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_XY8KBDZHD1
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_SMBRM2ZP6X
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_LT8WBKYKQ2
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_V3GM83Y058
Löper ut
Funktion
Namn
_vis_opt_s
Löper ut
Funktion
Namn
_vwo_uuid
Löper ut
Funktion
Namn
_vwo_ds
Löper ut
Funktion
Namn
_hjSessionUser_3255375
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_RCC1G53R8W
Löper ut
Funktion
Namn
_fbp
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_NE7KDN7NDH
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_7EZM7H5812
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_CS12C4PGLM
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_9DSQNN9MRQ
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_W6P7PSJNV8
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_1DBDM9N64Y
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_B4HYR997RW
Löper ut
Funktion
Namn
_hjSessionUser_3363283
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_QD6D7MK9S1
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_27M04E489M
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_51V8TMSRQ1
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_F5ZJDMXHHB
Löper ut
Funktion
Namn
_hp2_id.3125034237
Löper ut
Funktion
Namn
_ga_1TLWXJV73S
Löper ut
Funktion
Namn
_hp2_id_3125034237
Löper ut
Funktion
Namn
wpEmojiSettingsSupports
Löper ut
Funktion
Namn
WP_PREFERENCES_USER_898
Löper ut
Funktion
Namn
_wpfuuid
Löper ut
Funktion
Namn
tk_tc
Löper ut
Funktion
Namn
mailchimp_landing_site
Löper ut
Funktion
Namn
_icl_visitor_lang_js
Löper ut
Funktion
Namn
wpml_browser_redirect_test
Löper ut
Funktion
Namn
spu_closing_16197
Löper ut
Funktion
Namn
marketplace_redesign_2023_last_shown_date
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_migrations
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_current_add
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_first_add
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_current
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_first
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_udata
Löper ut
Funktion
Namn
sbjs_session
Löper ut
Funktion

Surfa privat

Du kan använda din webbläsares inkognito-läge för att surfa mer privat, funktionaliteten kan variera något mellan olika webbläsare men generellt sett så är det ett fönster som inte kommer åt dina befintliga cookies (och därmed inloggningar). Cookies och besökshistorik som genereras under användningen raderas direkt när fönstret stängs. Det gör att det normalt inte lämnas några spår i webbläsaren, det är praktiskt om man exempelvis köper en present eller vill titta på ett videoklipp utan att vara inloggad så man slipper få rekommendationer baserat på det.

Där emot kan nätverkstrafiken fortfarande analyseras av den som administrerar nätverket du är ansluten till, internetleverantören samt sidan du besöker. Läs mer i din webbläsares dokumentation.

Känn dig trygg

Våra kunder är viktiga för oss, därför vill vi att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dig och dina personuppgifter. Vi strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter med respekt och värnar om din personliga integritet.

Om du anser att våran behandling inte går rätt till hör av dig till oss, du kan även klaga hos Datainspektionen som är tillsynsmyndighet för personuppgifter.

Ändringar

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra våran integritets- och cookie-policy om nödvändigt för att uppfylla lagkrav, nya tekniska krav eller på grund ändringar som påverkar policyn.

Sidan ändras senast 2021-10-17.